Zelený dijon salát

teplakacka
Tento salát je tak skvělý a rychlý, že často doplňuje maso, které jakkoliv upravím. Doporučuji ho podávat ke křupavému kuřátku. Někdy ho smíchám i s lístky čerstvé rukoly. 

Ingredience: 

ledový salát natrhaný
rukola 
1/3 hrnku olivového oleje
sůl a pepř
1 lžička třtinového cukru
1 menší lžíce dijonské hořtice
2 lžíce jablečného octa
…můžete přidat i 1 stroužek drceného česneku. 



Olivový olej v hrnku smícháte vidličkou s ostatními ingrediencemi, a nalejete do misky se salátem, který vzniklou směsí „promasírujete“. 

teplakacka

Ráda ochutnávám, ráda vařím a cestuji. Z cest si přivážím recepty, které pak doma vařím a kombinuji.

Copyright @ 2014, Teplá kačka