Já sama jsem ji vaříla v pořadu Prostřeno a dovolim si říci, že hostům velmi chutnala.
Do hrnce si dáme 2 litry kuřecího vývaru a do něj 3 x 2 cm kousky zázvoru, chilli, 3 lžíce sojové omáčky a 4 lžíce limetkové štávy.
Na proužky nakrájené kuřecí prso osolíme a posypeme kořením 5ti vůní tak aby se v něm všechny kousky krásně obalily. Poté osmahneme zprudka na rozpálené pánvy s trochou slunečnicového oleje.
Poté odložíme na talíř.
Na menší pánvev vysypeme hrstku slunečnicových, tykvových semínek a kešu ořísky a opražíme. Bez oleje. Poté odložíme do misky k servírování.
Pokud se nám vývar vaří, tak do něj vysypeme asijskou mraženou zeleninou pokud nemáte čerstvou.
Nudle použijte jaké máte rádi. Já osobně používám rýžové. Vařte dle isntrukcí.
Na talíř dejte lístky čertsvého špenátu a zalejte vývarem se zeleninou. Kuřecí maso, oříšky a nudle si můžou hosté servírovat sami. Je to zábavnější.
Kdo má rád ostřejší, si může přidat čerstvou chilli papričku. Dokapejte čerstvou limetkou dle chutě.