Pomázánka z makrely

teplakacka
Pomazánka z makrely není sice asijské jídlo, ale stejně jako yorkšírský puding  jsou vzpomínkou na Anglii, kde jsem trávila většinu Vánoc a i dnes trávím spoustu času. 
Pomazánku pro mě vždy připravovala má velmi dobrá přítelkyně Susan. 

INGREDIENCE
  • 1 středně velká makrela 
  • 1 pomazánkové máslo
  • Citronová kůra a štáva z citronu
  • Citronové plátky na ozdobu
  • Kopr na ozdobu (můžete i přimíchat do pomazánky nebo nahradit pažitkou)
JAK NA TO

Odstraňte kůži a všechny kosti z uzené makrely.
Přidejte všechny ingredience do kuchyňského robotu nebo mini mixéru a smíchejte dohromady, dokud nebude hladké. 
Zakryjte a uchovejte do chladničky, dokud není potřeba
Podávejte s yorkšírským pudinkem nebo krekry. 

teplakacka

Ráda ochutnávám, ráda vařím a cestuji. Z cest si přivážím recepty, které pak doma vařím a kombinuji.

Copyright @ 2014, Teplá kačka